error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor M.B. Keijzer is een boekhoud expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang gratis voorstellen van administratiekantoren in de regio van Lunteren.

Meer weten over Administratiekantoor M.B. Keijzer uit Lunteren? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Kan jij iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor M.B. Keijzer neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor M.B. Keijzer is opgericht in 01-11-2001 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 09191649. Tot slot vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant met het hoogste tarief. Om deze reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze partners in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen 12 maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor M.B. Keijzer
  • De Kweek 14, 6741ET, Lunteren
  • 0318 483234
Branche
Boekhouder
KVK
09191649
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-2001
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders