error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor MB is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Om goede kostenplaatjes te ontvangen van administratie experts in de omgeving van Rotterdam laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor MB uit Rotterdam. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor MB kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor MB bestaat al sinds 20-09-2013 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het KVK-nummer: 58763228. Ook vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

Sommige accountants willen alle administratie digitaal geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor MB
Branche
Boekhouder
KVK
58763228
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
20-09-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders