error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Maxximaal of een soortgelijke accountant voor jouw kan doen?

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze voorstellen van bedrijven in de regio van Roosendaal.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor Maxximaal uit Roosendaal. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Maxximaal regelt dit, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele boekhouding kan je hier terecht.

Meer over accountancykantoor

Administratiekantoor Maxximaal is opgericht in 04-08-2005 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 20121191. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

We vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Vele accountants willen alle administratie via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen een jaar uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor Maxximaal
  • Meesberg 21, 4708NN, Roosendaal
  • 06-24929364
Branche
Boekhouder
KVK
20121191
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
04-08-2005
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders