error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Massaar of een andere administrateur voor je kan doen?

Vul het formulier in en krijg kosteloze voorstellen van administratiekantoren in de buurt van Leidschendam.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Massaar uit Leidschendam. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Administratiekantoor Massaar kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze meerdere specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor Massaar is opgericht in 01-01-1995 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden onder het KVK-nummer: 27151910. Ook vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

Wij begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Wel we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in jouw keuzeproces.

Sommige boekhouders willen alle administratie via mail geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor Massaar
  • Koningin Emmalaan 13, 2264SH, Leidschendam
  • 070 3176880
  • kmassaar@xs4all.nl
Branche
Boekhouder
KVK
27151910
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1995
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders