Administratiekantoor Maru is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de financiën.

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze offertes van boekhouders in de omgeving van Maastricht.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Maru is opgericht in 01-05-2001 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het KVK-nummer: 14069864. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor Maru uit Maastricht. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Administratiekantoor Maru kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Toch bevelen we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

Vele bedrijven willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.