error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Maru is een administratie expert die jou kan helpen met de administratie.

Om goede prijsvoorstellen in te zien van boekhoud specialistes in Maastricht laat je jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Maru uit Maastricht? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Maru regelt dit, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Maru bestaat al sinds 01-05-2001 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 14069864. Tot slot zie je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Maru
Branche
Boekhouder
KVK
14069864
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-2001
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders