Administratiekantoor Marsdijk is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de financiën.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van administratie bedrijven in Bovensmilde laat je jouw informatie achter in het formulier.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Wel adviseren we je om niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in je keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen een jaar uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor Marsdijk bestaat al sinds 01-10-2006 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het KVK-nummer: 54433193. Tot slot zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Meer weten over Administratiekantoor Marsdijk uit Bovensmilde? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Administratiekantoor Marsdijk kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze verschillende specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.