error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Marsdijk is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van accountants in de omgeving van Bovensmilde.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Marsdijk uit Bovensmilde. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Marsdijk regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor Marsdijk is opgericht in 01-10-2006 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 54433193. Ook vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze accountants een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan een jaar uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Marsdijk
  • Rozenstraat 83, 9421RN, Bovensmilde
  • 06-44513589
  • adm.marsdijk@home.nl
Branche
Boekhouder
KVK
54433193
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders