error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Mark Biedermann is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om passende kostenplaatjes te ontvangen van administratie experts in Amsterdam laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Mark Biedermann uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Administratiekantoor Mark Biedermann kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor Mark Biedermann is opgericht in 01-01-1981 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 34322264. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

De meeste administratiekantoren willen alle administratie via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte voor te stellen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Mark Biedermann
  • Keizersgracht 258F, 1016EV, Amsterdam
  • 020 6239096
Branche
Boekhouder
KVK
34322264
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1981
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders