error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Marijke Vis is een administratie specialist die jou kan assisteren met de financiën.

Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van bedrijven in de buurt van Breukelen.

Meer weten over Administratiekantoor Marijke Vis uit Breukelen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Marijke Vis neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale boekhouding zit je hier goed.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Marijke Vis is opgericht in 10-10-2001 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 32088123. Daarnaast zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze partners in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Marijke Vis
  • Straatweg 125c, 3621BK, Breukelen
  • m.j.vis@vathorstnet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
32088123
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
10-10-2001
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders