Administratiekantoor Marijke Vis is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de financiën.

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze prijsopgaven van bedrijven in de omgeving van Breukelen.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Marijke Vis uit Breukelen. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Marijke Vis kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele administratie kan je hier terecht.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Marijke Vis is opgericht in 10-10-2001 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 32088123. Ook vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere factoren mee in je keuzeproces.

De meeste administratiekantoren willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.