error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Marijke van Leeuwen is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van boekhoud ondernemers in de buurt van Son en Breugel laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor Marijke van Leeuwen uit Son en Breugel. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor Marijke van Leeuwen kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale boekhouding zit je hier goed.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Marijke van Leeuwen is geopend op 01-11-2014 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 61783455. Tot slot zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

Vele boekhouders willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze accountants een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Marijke van Leeuwen
  • Muizenberg 2, 5691GW, Son en Breugel
Branche
Boekhouder
KVK
61783455
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-2014
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders