error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Marieke Hoex is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van boekhouders in de buurt van Heeze.

Meer weten over Administratiekantoor Marieke Hoex uit Heeze? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Marieke Hoex doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze andere expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor Marieke Hoex bestaat al sinds 06-01-2014 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het KVK-nummer: 59550694. Tot slot zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de kosten. Neem ook andere aspecten mee in jouw keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze administratiekantoren een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Marieke Hoex
  • Lunik 3, 5591PE, Heeze
  • 06-22907239
Branche
Boekhouder
KVK
59550694
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
06-01-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders