Administratiekantoor Marian van Dijck is een boekhoud expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van administratie experts in de buurt van Biest-Houtakker laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor Marian van Dijck uit Biest-Houtakker. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Marian van Dijck kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete administratie kan je hier terecht.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor Marian van Dijck bestaat al sinds 01-07-2012 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 55621023. Daarnaast zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

Vele bedrijven willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een accountant er binnen een jaar uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.