error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Marcel Nielen is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de administratie.

Vul je gegevens in en krijg gratis prijsopgaven van administratiekantoren in de regio van Castricum.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Marcel Nielen uit Castricum. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Administratiekantoor Marcel Nielen kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor Marcel Nielen is opgericht in 15-11-2002 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 37104251. Daarnaast vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Je wil misschien niet kiezen voor het administratiekantoor die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

Sommige accountants willen alle administratie digitaal geleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een passende offerte voor te stellen.

De meeste mensen halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Marcel Nielen
  • Verlegde Overtoom 7, 1901EX, Castricum
  • 06-20746136
  • marcel@marcelnielen.nl
Branche
Boekhouder
KVK
37104251
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-11-2002
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders