error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Mantel of een soortgelijke accountant voor jouw zaak kan doen?

Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van administratie bedrijven in de buurt van Schiedam laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste mensen halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een passende offerte voor te stellen.

Over deze accountant

Administratiekantoor Mantel bestaat al sinds 01-10-2007 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het KVK-nummer: 24423833. Ook vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor Mantel uit Schiedam. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Administratiekantoor Mantel kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Administratiekantoor Mantel
 • Degerfors 29, 3124RA, Schiedam
 • 010 2460947
Branche
Boekhouder
KVK
24423833
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders
 • Joscon B.V.

  Defensie-eiland 28, 3441VC, Woerden

 • Adment

  Solwerd 10, 9746CG, Groningen

 • Hocomad

  Legerland 70, 1541NG, Koog aan de Zaan