error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Mantel of een vergelijkbare boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende offertes van administratiekantoren in de regio van Schagen.

Meer weten over Administratiekantoor Mantel uit Schagen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Administratiekantoor Mantel kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze meerdere specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor Mantel bestaat al sinds 01-01-2005 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 37116684. Tot slot zie je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet een keuze maken voor een accountant die de meeste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere dingen mee in je beoordeling.

Vele bedrijven willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Mantel
  • Kievitlaan 24, 1742AD, Schagen
  • 0224 215899
  • joop.mantel@quicknet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
37116684
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders