Weten wat Administratiekantoor Mans of een vergelijkbare accountant voor jouw zaak kan betekenen?

Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van administratie specialisten in Rijswijk laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Mans uit Rijswijk? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Kan jij iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Mans kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze meerdere specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over dit administratiekantoor

Administratiekantoor Mans is opgericht in 01-01-1999 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 27176831. Daarnaast zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een accountant die het minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Toch raden we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

Vele boekhouders willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.