error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Maaswinkel is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de financi├źn.

Om goede offertes te bekijken van administratie experts in de regio van Nieuwegein laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Maaswinkel uit Nieuwegein? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Maaswinkel doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor Maaswinkel bestaat al sinds 01-02-2008 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 30236163. Tot slot zie je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor de boekhouder die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuze.

De meeste bedrijven willen alle administratie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er binnen een jaar uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Maaswinkel
  • Norgerveste 12, 3432RX, Nieuwegein
  • 030 6040373
  • fred.maaswinkel@casema.nl
Branche
Boekhouder
KVK
30236163
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2008
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders