error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor M. Woen is een administratie expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Om passende offertes in te zien van administratie specialisten in de regio van Rotterdam laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Neem ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

Sommige bedrijven willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor M. Woen is opgericht in 07-02-1994 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 56831560. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Meer weten over Administratiekantoor M. Woen uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Ben je op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor M. Woen kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze andere specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Administratiekantoor M. Woen
  • Spuikade 17, 3087BG Rotterdam
  • 010 4233597
  • mwoen@telfort.nl
Branche
Boekhouder
KVK
56831560
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
07-02-1994
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders