error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor M. Woen of een andere administrateur voor jouw zaak kan doen?

Vul het formulier in en krijg kosteloze voorstellen van boekhouders in de omgeving van Rotterdam.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor M. Woen uit Rotterdam. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor M. Woen neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele administratie zit je hier goed.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor M. Woen is opgericht in 07-02-1994 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het KVK-nummer: 56831560. Tot slot vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Wel raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

Vele boekhouders willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt vooral met de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze boekhouders een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor M. Woen
  • Spuikade 17, 3087BG, Rotterdam
  • 010 4233597
  • mwoen@telfort.nl
Branche
Boekhouder
KVK
56831560
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
07-02-1994
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders