error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor M. Verkleij is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze offertes van bedrijven in de regio van Oudewater.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die het minst goedkoop is. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Wel raden we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere aspecten mee in jouw keuze.

De meeste administratiekantoren willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste bedrijven halen de kosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor M. Verkleij is opgericht in 01-04-2014 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 60365803. Daarnaast zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Meer weten over Administratiekantoor M. Verkleij uit Oudewater? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor M. Verkleij neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze verschillende specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Administratiekantoor M. Verkleij
  • Kapellestraat 26, 3421CV Oudewater
  • 06-53577770
Branche
Boekhouder
KVK
60365803
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders