error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor M. Verkleij is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van bedrijven in de regio van Oudewater.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor M. Verkleij uit Oudewater. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor M. Verkleij neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele administratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor M. Verkleij is geopend op 01-04-2014 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het KVK-nummer: 60365803. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuze.

Sommige bedrijven willen alle gegevens digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze partners in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor M. Verkleij
  • Kapellestraat 26, 3421CV, Oudewater
  • 06-53577770
Branche
Boekhouder
KVK
60365803
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders