error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor M. van Os is een administratie expert die jou kan helpen met de administratie.

Vul je gegevens in en krijg gratis prijsopgaven van boekhouders in de buurt van Bergschenhoek.

Meer weten over Administratiekantoor M. van Os uit Bergschenhoek? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor M. van Os neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze andere specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor M. van Os is opgericht in 01-02-1994 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 24274932. Tot slot vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

We snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Wel we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

Vele boekhouders willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze administratiekantoren een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor M. van Os
  • Oosteindseweg 46, 2661ED, Bergschenhoek
  • 010 5219250
Branche
Boekhouder
KVK
24274932
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-1994
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders