error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor M. van Luik is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de financi├źn.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van administratie experts in de buurt van Terneuzen laat je jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor M. van Luik uit Terneuzen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor M. van Luik neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige administratie ben je aan het juiste adres.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor M. van Luik is geopend op 01-10-1993 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 20148274. Ook vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor M. van Luik
  • Zeldenrustlaan 10, 4535GZ, Terneuzen
Branche
Boekhouder
KVK
20148274
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-1993
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders