Administratiekantoor M. van der Kooij is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om passende prijsvoorstellen te bekijken van administratie bedrijven in de omgeving van 's-Gravenhage laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Prijzen

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

De meeste bedrijven willen alle gegevens via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Om de goede keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze partners in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Informatie over dit accountancykantoor

Administratiekantoor M. van der Kooij is opgericht in 01-05-1977 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 27091616. Ook vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor M. van der Kooij uit 's-Gravenhage. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Administratiekantoor M. van der Kooij kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze verschillende specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.