error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor M. van der Kooij is een administratie specialist die jou kan assisteren met de financi├źn.

Om goede kostenplaatjes te bekijken van boekhoud ondernemers in de regio van 's-Gravenhage laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor M. van der Kooij uit 's-Gravenhage. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Administratiekantoor M. van der Kooij kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor M. van der Kooij bestaat al sinds 01-05-1977 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 27091616. Ook vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

Vele bedrijven willen alle administratie via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor M. van der Kooij
  • Jan van Houtstraat 53, 2581SV, 's-Gravenhage
  • 070 3524902
  • margrietvanderkooij@xs4all.nl
Branche
Boekhouder
KVK
27091616
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-1977
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders