Weten wat Administratiekantoor M. van den Berg of een soortgelijke boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van administratiekantoren in de omgeving van 's-Gravenhage.

Kosten

Je wil misschien niet kiezen voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere factoren mee in je keuze.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene accountant werkt vooral met de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor M. van den Berg is opgericht in 01-01-1985 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 27111860. Ook vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Meer weten over Administratiekantoor M. van den Berg uit 's-Gravenhage? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor M. van den Berg regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze verschillende specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.