error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor M. van den Berg of een vergelijkbare administrateur voor je kan doen?

Om goede offertes in te zien van administratie specialisten in de omgeving van 's-Gravenhage laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor M. van den Berg uit 's-Gravenhage? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor M. van den Berg kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze verschillende specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor M. van den Berg is opgericht in 01-01-1985 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het KVK-nummer: 27111860. Tot slot vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in jouw keuzeproces.

Sommige boekhouders willen alle administratie via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze administratiekantoren een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er binnen een jaar uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor M. van den Berg
  • Laan van Meerdervoort 229, 2563AA, 's-Gravenhage
  • 070 3605396
  • info@groenebergcs.nl
Branche
Boekhouder
KVK
27111860
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1985
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders