error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor M. Overmars of een vergelijkbare administrateur voor jouw kan doen?

Om op maat gemaakte offertes te bekijken van accountancy kantoren in de regio van Mijdrecht laat je jouw details achter in het formulier.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor M. Overmars uit Mijdrecht. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor M. Overmars kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze verschillende expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over accountancykantoor

Administratiekantoor M. Overmars is geopend op 01-01-1990 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 30253141. Ook zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet kiezen voor een accountant die minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Neem ook andere factoren mee in je beslissingsproces.

De meeste bedrijven willen alle informatie digitaal geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze partners een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de kosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor M. Overmars
  • Kwikstaart 24, 3641ZL, Mijdrecht
  • 0297 285993
Branche
Boekhouder
KVK
30253141
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1990
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders