error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor M. Lange of een vergelijkbare accountant voor jouw kan betekenen?

Vul jouw wensen in en ontvang gratis offertes van administratiekantoren in de regio van Rotterdam.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor M. Lange uit Rotterdam. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor M. Lange kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze verschillende expertises zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor M. Lange bestaat al sinds 01-01-1996 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 24450162. Tot slot vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

We begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in jouw keuzeproces.

Vele bedrijven willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze accountants een juiste offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor M. Lange
  • Francis Picabiastraat 55, 3059RP, Rotterdam
  • 010 4561916
Branche
Boekhouder
KVK
24450162
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1996
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders