error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor M. Koekenbier of een andere accountant voor jouw kan betekenen?

Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van bedrijven in de regio van Westzaan.

Meer weten over Administratiekantoor M. Koekenbier uit Westzaan? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor M. Koekenbier doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze andere specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor M. Koekenbier is geopend op 01-02-1994 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 34322779. Tot slot vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

Vele bedrijven willen alle administratie digitaal geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor M. Koekenbier
  • J.J. Allanstraat 272, 1551RS, Westzaan
  • 020 6997417
Branche
Boekhouder
KVK
34322779
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-1994
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders