error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor M. de Deugd. is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul het formulier in en krijg kosteloze offertes van accountants in de buurt van Dordrecht.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor M. de Deugd. uit Dordrecht. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor M. de Deugd. neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor M. de Deugd. is opgericht in 22-03-1954 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 24447830. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een bedrijf met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere dingen mee in je keuze.

De meeste boekhouders willen alle gegevens via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze accountants een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor M. de Deugd.
  • Prinsenstraat 14, 3311JS, Dordrecht
  • 078 6139084
  • deugd118@planet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
24447830
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
22-03-1954
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders