error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor M. Boonstra is een administratie specialist die jou kan assisteren met de financiën.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud ondernemers in de buurt van Zoetermeer laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor M. Boonstra uit Zoetermeer? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor M. Boonstra doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor M. Boonstra is opgericht in 02-04-1984 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 28043007. Ook vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

We snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze partners een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor M. Boonstra
  • Loosduinenstraat 43, 2729CM, Zoetermeer
  • 079 8890530
Branche
Boekhouder
KVK
28043007
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
02-04-1984
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders