error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Lumare is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Vul jouw wensen in en krijg gratis voorstellen van administratiekantoren in de buurt van Mijdrecht.

Meer weten over Administratiekantoor Lumare uit Mijdrecht? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Lumare neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor Lumare bestaat al sinds 01-05-1997 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken onder het KVK-nummer: 30141784. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor het administratiekantoor die minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Wel we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere aspecten mee in je keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan een jaar uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor Lumare
  • Rozenobel 27, 3641NJ, Mijdrecht
  • 06-53363324
Branche
Boekhouder
KVK
30141784
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-1997
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders