error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Luijckx is een administratie expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om goede prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud experts in de omgeving van Roosendaal laat je jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Luijckx uit Roosendaal? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Luijckx doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze andere expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor Luijckx bestaat al sinds 01-06-2016 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het KVK-nummer: 66101581. Tot slot zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de prijs. Neem ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een juiste offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Luijckx
  • Laan van België 29, 4701CH, Roosendaal
Branche
Boekhouder
KVK
66101581
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-2016
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders