error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Lugtigheid of een andere boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende offertes van accountants in de regio van Rotterdam.

Meer weten over Administratiekantoor Lugtigheid uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Kan jij iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Lugtigheid kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze andere expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor Lugtigheid is opgericht in 21-11-1984 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 24154609. Daarnaast zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in je beoordeling.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze accountants in staat een juiste offerte uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor Lugtigheid
Branche
Boekhouder
KVK
24154609
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
21-11-1984
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders