error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Louana is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de administratie.

Om op maat gemaakte offertes te bekijken van administratie bedrijven in de buurt van Breda laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Louana uit Breda. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Louana neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze verschillende specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Louana is opgericht in 01-10-2005 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 20122189. Tot slot vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die minst goedkoop is. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze accountants in staat een passende offerte voor te stellen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Louana
  • Haagweg 34-36, 4814GE, Breda
  • 076 - 5208854
Branche
Boekhouder
KVK
20122189
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2005
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders