Administratiekantoor Londema is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van accountants in de buurt van Amstelveen.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Londema uit Amstelveen. Kan jij iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Londema regelt dit, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor Londema is geopend op 01-01-1998 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 34107483. Ook zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Wij begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in je beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze partners in staat een passende offerte uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.