error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Loek Bol is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om goede offertes te ontvangen van boekhoud experts in de buurt van Arcen laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Loek Bol uit Arcen. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede accountant voor nodig? Administratiekantoor Loek Bol kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze verschillende specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor Loek Bol is opgericht in 01-07-1995 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het KVK-nummer: 14109131. Tot slot vind je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

We vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere dingen mee in je beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze boekhouders een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Loek Bol
Branche
Boekhouder
KVK
14109131
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-1995
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders