error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Lodders B.V. is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van bedrijven in de regio van Knegsel.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Lodders B.V. uit Knegsel. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Administratiekantoor Lodders B.V. kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige administratie zit je hier goed.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Lodders B.V. is opgericht in 29-03-2017 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 68426348. Daarnaast zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Vele administratiekantoren willen alle informatie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze partners in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan een jaar uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Lodders B.V.
  • Grandislaan 2, 5511PC, Knegsel
  • 040 2534418
Branche
Boekhouder
KVK
68426348
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-03-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders