error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Lobo is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om passende offertes te ontvangen van accountancy kantoren in de omgeving van Lelystad laat je jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Lobo uit Lelystad? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Administratiekantoor Lobo kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Lobo bestaat al sinds 24-10-2000 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 39074303. Tot slot zie je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Wel we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Lobo
  • Stationsplein 48, 8232VT, Lelystad
  • 0320-226386
Branche
Boekhouder
KVK
39074303
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
24-10-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders