error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor L.L.M.A. van den Hurk is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de financiën.

Om goede offertes in te zien van administratie specialisten in de buurt van Best laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor L.L.M.A. van den Hurk uit Best. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Administratiekantoor L.L.M.A. van den Hurk kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze verschillende expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor L.L.M.A. van den Hurk is opgericht in 14-08-1989 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 17065909. Daarnaast zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in jouw keuzeproces.

Sommige administratiekantoren willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor L.L.M.A. van den Hurk
  • Iep 53, 5682HL, Best
  • 0499 398211
Branche
Boekhouder
KVK
17065909
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
14-08-1989
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders