error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor L.J.M. Fleuren of een soortgelijke boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van boekhoud experts in de buurt van Venray laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor L.J.M. Fleuren uit Venray. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor L.J.M. Fleuren kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze meerdere specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor L.J.M. Fleuren is opgericht in 01-12-2006 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 17227835. Ook zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Kosten

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een juiste offerte uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor L.J.M. Fleuren
  • Kempweg 143, 5801VR, Venray
  • 0478 632119
  • fleuren4@hetnet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
17227835
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-12-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders