Administratiekantoor L.J.M. Fleuren is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de administratie.

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van bedrijven in de buurt van Venray.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor L.J.M. Fleuren is geopend op 01-12-2006 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 17227835. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

Meer weten over Administratiekantoor L.J.M. Fleuren uit Venray? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Kan jij iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor L.J.M. Fleuren kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete boekhouding ben je aan het juiste adres.

De meeste mensen halen de kosten van een accountant er binnen een jaar uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Tarieven

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.