error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor L.J.M. den Ouden is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg kosteloze offertes van bedrijven in de omgeving van Heerlen.

Meer weten over Administratiekantoor L.J.M. den Ouden uit Heerlen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor L.J.M. den Ouden doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale boekhouding ben je aan het juiste adres.

Over administratiekantoor

Administratiekantoor L.J.M. den Ouden bestaat al sinds 02-01-1984 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het KVK-nummer: 14036124. Ook vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuzeproces.

De meeste bedrijven willen alle administratie digitaal geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze partners in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een accountant er binnen 12 maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor L.J.M. den Ouden
  • Douvenrade 11A 6, 6419AA, Heerlen
  • 045 5443195
Branche
Boekhouder
KVK
14036124
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
02-01-1984
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders