error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor L.J. Singor is een administratie specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze prijsopgaven van boekhouders in de regio van Warmenhuizen.

Meer weten over Administratiekantoor L.J. Singor uit Warmenhuizen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede accountant voor nodig? Administratiekantoor L.J. Singor kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele boekhouding zit je hier goed.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor L.J. Singor is geopend op 01-06-1971 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 37035700. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor L.J. Singor
  • Trogven 1, 1749HD, Warmenhuizen
  • 0226-395547
Branche
Boekhouder
KVK
37035700
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-1971
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders