Administratiekantoor L.J. Lor is een administratie expert die jou kan assisteren met de administratie.

Om op maat gemaakte offertes te bekijken van boekhoud experts in de regio van Amstelveen laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Over dit administratiekantoor

Administratiekantoor L.J. Lor bestaat al sinds 01-11-1955 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 34313936. Ook vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze partners in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Meer weten over Administratiekantoor L.J. Lor uit Amstelveen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor L.J. Lor regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Toch raden we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je beslissingsproces.

De meeste bedrijven willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.