error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor L.J. Lor is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang gratis offertes van accountants in de omgeving van Amstelveen.

Meer weten over Administratiekantoor L.J. Lor uit Amstelveen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor L.J. Lor kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele boekhouding ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor L.J. Lor is opgericht in 01-11-1955 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 34313936. Ook vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet kiezen voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Toch raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt vooral met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor L.J. Lor
  • De Wijde Blik 3, 1189WJ, Amstelveen
  • 0297 582641
Branche
Boekhouder
KVK
34313936
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-1955
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders