error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Linzell is een administratie specialist die jou kan helpen met de financi├źn.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van administratie specialisten in de buurt van Zwaagdijk-Oost laat je jouw informatie achter in het formulier.

hier alle details en reviews van Administratiekantoor Linzell uit Zwaagdijk-Oost. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Linzell regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele administratie ben je aan het juiste adres.

Over deze accountant

Administratiekantoor Linzell is opgericht in 01-11-1984 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 36040710. Ook vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de kosten. Weeg ook andere factoren mee in je keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt vooral met de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er binnen 12 maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Linzell
  • De Gracht 9, 1684NR, Zwaagdijk-Oost
  • 0228 582103
  • linzell@xs4all.nl
Branche
Boekhouder
KVK
36040710
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-11-1984
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders