error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Linze Veenstra is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende offertes van accountants in de buurt van Drachten.

Meer weten over Administratiekantoor Linze Veenstra uit Drachten? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Administratiekantoor Linze Veenstra kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor Linze Veenstra is opgericht in 01-01-2005 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 01106754. Tot slot zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een bedrijf die minst goedkoop is. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Sommige bedrijven willen alle administratie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze accountants een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Linze Veenstra
Branche
Boekhouder
KVK
01106754
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2005
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders