error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor Lintsen of een andere boekhouder voor jouw kan betekenen?

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van accountants in de buurt van Maurik laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Lintsen uit Maurik. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Lintsen doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Lintsen is opgericht in 01-10-2017 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 70093733. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een bedrijf met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

Sommige bedrijven willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze administratiekantoren een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een accountant er binnen een jaar uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Lintsen
  • Pippelinghof 24, 4021VD, Maurik
  • 0344 612873
Branche
Boekhouder
KVK
70093733
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders