error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Lindelauf is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de financi├źn.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud specialistes in de omgeving van Heerlen laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Lindelauf uit Heerlen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Lindelauf doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige boekhouding ben je aan het juiste adres.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Lindelauf is opgericht in 01-10-2005 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 14086565. Ook zie je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze partners een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Lindelauf
  • Kievitstraat 5, 6414VP, Heerlen
  • 045 5210419
Branche
Boekhouder
KVK
14086565
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders