Administratiekantoor Limano is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de financiën.

Vul jouw wensen in en krijg gratis voorstellen van bedrijven in de buurt van Someren.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Limano uit Someren. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Limano neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze meerdere specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor Limano is geopend op 01-01-2012 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 54387620. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuze.

Sommige accountants willen alle gegevens digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze partners in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.