Administratiekantoor Lijster is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de financiën.

Vul het formulier in en krijg gratis offertes van accountants in de buurt van Hoorn.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere factoren mee in je keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Om de goede keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze bedrijven een passende prijsopgave uitbrengen.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor Lijster is geopend op 01-07-2013 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het KVK-nummer: 58308679. Daarnaast zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Meer weten over Administratiekantoor Lijster uit Hoorn? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Kan jij iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Lijster neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige boekhouding hoef je niet verder te zoeken.