error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Lijster of een andere accountant voor je kan doen?

Om voor jou geschikte offertes in te zien van boekhoud ondernemers in de buurt van Hoorn laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

hier alle details en reviews van Administratiekantoor Lijster uit Hoorn. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Lijster neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor Lijster is opgericht in 01-07-2013 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het KVK-nummer: 58308679. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Neem ook andere dingen mee in je keuzeproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan een jaar uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor Lijster
  • Kolfbaan 104, 1625MC, Hoorn
  • 06-28722378
Branche
Boekhouder
KVK
58308679
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders