error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor Ligthart of een andere accountant voor jouw kan betekenen?

Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van accountants in de omgeving van Ouderkerk aan den IJssel.

Meer weten over Administratiekantoor Ligthart uit Ouderkerk aan den IJssel? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Ligthart kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige administratie kan je hier terecht.

Meer over accountancykantoor

Administratiekantoor Ligthart is geopend op 23-04-2014 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het KVK-nummer: 60525339. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Wel we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

Sommige bedrijven willen alle gegevens via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een administrateur er binnen een jaar uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Ligthart
  • Geerlaan 14, 2935RA, Ouderkerk aan den IJssel
  • 06-29367026
Branche
Boekhouder
KVK
60525339
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
23-04-2014
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders