error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Liewes is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om goede prijsvoorstellen in te zien van boekhoud experts in de regio van Assen laat je jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Liewes uit Assen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Liewes kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze verschillende expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor Liewes is opgericht in 01-10-2016 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 66994241. Daarnaast zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere aspecten mee in jouw keuzeproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een passende offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor Liewes
  • Beilerstraat 24, 9401PL, Assen
Branche
Boekhouder
KVK
66994241
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2016
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders