error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor L.G. Meijer is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Om passende prijsvoorstellen te bekijken van accountancy kantoren in de regio van Drachten laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor L.G. Meijer uit Drachten? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor L.G. Meijer regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor L.G. Meijer bestaat al sinds 13-04-1984 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 54109973. Daarnaast zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor de boekhouder met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere dingen mee in je keuze.

Sommige boekhouders willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze partners in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er binnen een jaar uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

CERES finance
Branche
Boekhouder
KVK
54109973
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
13-04-1984
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders