error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor L.G. Horst-Koers of een soortgelijke accountant voor je kan betekenen?

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze voorstellen van administratiekantoren in de buurt van Assen.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor L.G. Horst-Koers uit Assen. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor L.G. Horst-Koers kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale administratie kan je hier terecht.

Over deze accountant

Administratiekantoor L.G. Horst-Koers is geopend op 01-11-1996 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 04052224. Tot slot vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

We snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze accountants in staat een passende offerte uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er binnen een jaar uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor L.G. Horst-Koers
  • Hoofdvaartsweg 106, 9406XD, Assen
  • 0592 374576
  • horstkl@planet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
04052224
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-1996
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders