Weten wat Administratiekantoor L.G. Horst-Koers of een soortgelijke accountant voor jouw zaak kan doen?

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze voorstellen van bedrijven in de regio van Assen.

Prijzen

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die het duurst is. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze partners in staat een juiste offerte op te sturen.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor L.G. Horst-Koers is geopend op 01-11-1996 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het KVK-nummer: 04052224. Daarnaast vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor L.G. Horst-Koers uit Assen. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Administratiekantoor L.G. Horst-Koers kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige bedrijfsadministratie kan je hier terecht.